Terkencing sewaktu labour room

Ada ke yg terkencing sewaktu nak bersalin dalam labour room ? Risau pulak sy. Sy ni jenis kuat kencing. Takut nk teran tapi air kencing yg keluar. Takut doc dan nurse marah 😅

1 Balas

tiada masalh.. ada juga yg terbuang air besar ketika meneran..jika dalam labour room tengah tunggu nk bersalin tak boleh pergi tandas. cakap nk kencing nurse akan masukkn tiub untuk keluarkan air kencing..jangan risau. selamat bersalin