hospital hrpb ipoh

Sapa ada pengalaman bersalin tahun 2020 ni kat hrpb?? Dah guna bangunan baru kan..mcmna situasinya oke ke?

11 Balas

Sy ada tanya nurse klinik desa..bila agak2 nya hospital baru tu buka..dia ckp lepas raya..skrg ni yg buka cuma dewan bedah n klinik pkar shaja..sesapa yg due slpas raya munkin boleh bersalin kat sana.😊

4y ago

Klinik pakar je yg operasi buat mse ni. Baru pegi pg td appointment ANC. Dewan bedah & dewan bersalin kosong lg

Saya baru je check up ANC tadi dan tanya pada unit pendaftaran. Buat masa ini dewan bersalin masih guna yang lama. Masih ada kerja-kerja dan ditangguhkan lagi

Ingat nak try pergi dekat situ tapi lambat bukak dah 31 week dah pun sekarang. So plan maybe anak kedua dekat situ. 😂

4y ago

Hihi

My sister kata hospital baru tu tak buka lagi. Sebab tak ada notis selamat untuk diduduki.. Masih guna hospital yang lama..

4y ago

T.kasih info nya ye... InsyaAllah mudah2han ada rezeki utk sis nnt...Amin3..thanks atas doanya..😊

Larh x bukak lg ke,baru nk merasa besalin kt sepital baru tu hehe nampak gayanya x sempat laa nk merasa kalau bukak lepas raya ..

4y ago

Pulak dh , td kwn sy ckp dh beroperasi tp utk yg dh bslin jer msok ospital bru tu , haa sme la kite due april .

Sy baru je masuk wad baru kt ipoh ni. Nurse kata baru 5 hari pindah. Cuma bersalin tu masih guna dewan bersalin tak silap

Nak tanya sekarang hospital baru kan dah buka.. suami boleh teman ke skrng ni? Ke masih tak boleh lagi

Ooo yeke.. hurmmm.. tak sempat la. Saya due bulan puasa ni. Ingatkan dah bukak bangunan baru tu.

4y ago

InsyaAllah amin3

Boleh saya tahu siapa yg ada pngalaman bersalin tahun ni secara normal...biasanya bil mahal tak?

4y ago

Sye dduk 3hri bru rm50

Tu la.. nak jugak bersalin kat bangunan baru tu 🥺