Deliver di HRPB

Nak tanya yang bersalin hospital ipoh (HRPB) husband boleh teman sentiasa di ward atau waktu melawat shja? ##bantusharing

6 Balas

hospital kerajaan husband boleh masuk waktu melawat & dalam labor room sahaja. kecuali kalau FPP, ada yang bagi teman.

Standard policy hospital kerajaan takde peneman. Orang awam boleh datang waktu melawat saja.

teman waktu melawat sahaja.. dlm labour room bila ocs 9cm baru leh masuk

setahu sy semua gov hosp dlm ward blh waktu melawat je ada org awam.

Waktu melawat sahaja. Saya bersalin bulan 10/2023.