hospital hrpb ipoh

Sapa ada pengalaman bersalin tahun 2020 ni kat hrpb?? Dah guna bangunan baru kan..mcmna situasinya oke ke?

11 Balas

Sy ada tanya nurse klinik desa..bila agak2 nya hospital baru tu buka..dia ckp lepas raya..skrg ni yg buka cuma dewan bedah n klinik pkar shaja..sesapa yg due slpas raya munkin boleh bersalin kat sana.😊

4y ago

Klinik pakar je yg operasi buat mse ni. Baru pegi pg td appointment ANC. Dewan bedah & dewan bersalin kosong lg