21/7/2020 - HRPB IPOH

Salam Ibu2, saya nak minta 'reviews' daripada ibu2 yang pernah bersalin di Hospital Raja Permaisuri Bainun. Saya juga bercadang untuk bersalin anak pertama di HRPB pada bulan Nov 2020 nanti insyaallah tapi ramai yang beri 'review' servis yang menakutkan kepada saya. Ada tak hospital swasta di Ipoh yang berikan servis dan pakej yang baik? Saya cuba dapatkan pandangan daripada ibu2 atau bakal ibu2. Terima kasih💕

2 Balas

last year bersalin kt hrpb, second class ward, emergency czer, so far last year layanan nurse ok. makanan ok. sy first baby, so banyak blur nak uruskan baby, nurse banyak tolong ajar jugak.duduk 2 hari je kat ward sbb bby pon alhamdulillah xdk kuning..

plan nak bersalin sana jga .. btulkh ni servis nya menakutkan 😣?

3y ago

Insyaallah semoga selamat bersalin bulan 3 nanti yer.. Sy doakan sis dgn baby selamat. Minum kerap air kelapa fresh tanpa gula dan ais ya.