Bedung baby

Sampai umur berapa kita kena bedung baby ? Skrg ni baby dh tak nak bedung risau pula kalau2 kaki dia org cakap nnt kaki tak bedung tk lurus. Mummy risau anak dh tak nak bedung ?

37 Balas

mitos je tu sis...bedung tu sbnrnye supaya baby tido lena...baby sy xpnh bedung pon....sbb die mmg xnak...

5y ago

Stju! Mitos jew..sdgkan bdung x nk bg bby tkejot tme tdo jew n bg lena.

Baby sy bedung dlm sebulan cmtu je, sbb tidur lasak sgt kaki tu. Bgn pagi2 tgk2 kain bedung jadi mcm skirt pulak.

Bedung time nak kasi tido je pastu 2 jam lepas tu bukak balik. Tak elok bedung lama2. Kesian baby

Saya tak pernah bedungkan anak saya lepas keluar hosp. Sbb rumah sya mmng panas berbahang 😂

Ank sy lg selesa x d bedung..kalau besung dia gelisah..payah nau nk tidur..🤦🏻‍♀️

X lah anak2 saya sampai 4 bulan je bedung x de kaki x lurus semua ok je.jgn percaya sgt.

Selama 1 bln sya bedung,masuk bln 2 bedung time tido je sbb bila dah bgun lasak sgt

Anak saya dbedhng smpai 1 bulan je.. lepas tu sya xpkaikan lh dia..

ank sy yg ke 3 ni x nak bedung gak, mgkn sbb cuaca panas skrg ni

3m ja. Nak masuk 4m dia da xmau. Tido pon da lasak 😅😆.