Mittens & stokin

Sampai bila baby kena pakai mittens dgn stokin ye? Geram tgk jari comel baby tuu ?

12 Balas

baby dh masuk 2 bulan bleh bukak dh... Biar je die raba2 cakar muka die... Lama2 die dh tau nnti die x buat...klau mlm sejuk time nk tdo bleh pakai kn

Klu sarung tangan selalu seminggu je, lps tu sye potong kuku dye.. Stokin smpai abes pantang.. Lps tu pakai bile keluar je, dlm umah tk pakai

Stokin pakai sampai baby besar. Tapi kalau anak dah merangkak pakai time tido malam & p jalan je. Mittens pakai masa dalam pantang je

Tak payah pakaikan mitten. Biar jari dia dapat merasa. Stokin sampai dah besar pun boleh pakai. Tapi malam je, siang buka.

Sampai sebulan tapi after sebulan tu saya on off on off pakai kan smpai habis pantang... Sebab takut dia cakar muka jer

klau sy,sminggu je pkai kan mitten..sbb anak x suka 😂 stokin smpai besar pkai kan,lagi² kalau keluar brjalan.

Stokin pakai smpai besar...mitten pakai bila kuku panjang je..if kuku da potong,xpakaikan mitten pun

Saya pakaikan sampai umur sebulan je.. lepas dari tu pakaikn kalau sejuk je. Biar baby discover tangan dia

4y ago

Stokin pakaikn masa malam dengan masa sejuk je

Sy bg pakai ble kuku dia panjang...ble da potong kuku sy tanggalkan...takot calar muka kuku pnjg..

Bila bby da mula pndai hisap jari sy daa tak pkaikan lagii mitten