Baby pakai mittens & booties sampai brpa bulan?

Sampai umur berapa bulan baby kena pakai mittens & booties ye?

2 Balas

Anak saya kami pakaikan sebulan utk mitten. Booties hingga dia dah mengiring, tapi malam dan Outing, pakai stokin. Sekarang 9 bulan, dia dah tidur baru pakai stokin, dia dah explore sana sini sblm tidur, so bg sentuhan dia berinteraksi.

mittens saya pakai sebulan je, booties pula 3bulan lebih da on off dah, just pakai time sejuk/malam je.