Cari sambungan lirik yang tepat. Tepuk amai amai, Belalang kupu kupu,
Cari sambungan lirik yang tepat.
Tepuk amai amai,
Belalang kupu kupu,
Voice your Opinion
Emak ada kerja
Susu lemak manis
Tepuk ramai ramai
Emak upah susu
Santan kelapa muda

2771 respon

18 Balas

tepung ramai-ramai nanti emak upah susu😂✌ lagu zmn skrng byk berubah...bila kita nynyi version lm2 mcm mak kita nynyi dlu ngn nenek... ank dh knpiuse bnyi lain xsm ngn didi n friends.nye lagu😂😂😂✌ #tapxbisou

Tepuk amai amai Belalang kupu kupu Tepuk bagi pandai Nanti upah susu... Susu lemak manis Santan kelapa muda Adik jgn nangis Emak buat kerja *lagu dulu dulu skrg dah berubah sikit kan 👶🏻

🎶🎵🎼Tepuk ramai2, emak upah susu, Susu lemak manis, santan kelapa muda, adik jgn nangis, Emak pergi kerja🎶🎶🎵🎼

Tepuk amai-amai, belalang kupu-kupu, adik jangan nangis, emak buat susu..

Banyak duit aku yang semua kau sapu 😂✌🏻

Tepuk Ramai Ramai.. #26Nov20  #TAPSuperMoms

tepuk adik pandai nanti upah susu

tepuk ramai ramai emak upah susu

tepuk adik pandai emak upah susu

tepuk ramai2🎶🎶🎶