Sambung lirik yang tepat... Tepuk amai-amai, Belalang kupu-kupu,
Sambung lirik yang tepat...
Tepuk amai-amai,
Belalang kupu-kupu,
Voice your Opinion
Santan kelapa muda
Emak ada kerja
Tepuk ramai-ramai
Susu lemak manis
Tepuk ramai-ramai

3059 respon

21 Balas

Pok amai-amai belalang kupu-kupu Bayar duit aku yang semua kau sapu Kambing biri-biri ala sudah datang dari Jawa Mana kau nak lari bawa duit tu ke mana.. eh.

tepuk amai amai belalang kupu kupu kemas ramai ramai nanti upah susu susu lemak maniss santan kelapa mudaa ehh nyanyi lgi 😁

kan..haha..ada 2 tepuk ramai ramai🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙆🙋🏻‍♀️

🎼🎵🎶🎶tepuk ramai - ramai 🎼🎵🎵🎶🎶🎶 #tapxbisou

Versi didi & friend.. Kemas ramai-ramai, ori bru tepuk ramai2😂

Kemas ramai-ramai Nanti upah susu Susu lemak manis

Tepuk ramai-ramai Emak upah susu

Apa beza tepuk ramai2 atas dan bawah min ui

buat masa ni saya malas mnyanyi. 😫😩

3y ago

😆😆

Adik jangan nangis