Sila sambung lirik di bawah. Lompat, si katak lompat Lompatlah tinggi-tinggi
Sila sambung lirik di bawah.
Lompat, si katak lompat
Lompatlah tinggi-tinggi
Voice your Opinion
Kalau adek malas lagi
Lompat tepi perigi
Cepatlah, adik cepat
Malas bangun pagi
Cepatlah bangun pagi-pagi

3085 respon

12 Balas

OVERVIEW LYRICS LISTEN PEOPLE ALSO SEARCH FOR Lyrics Lompat, si katak lompat Lompatlah tinggi-tinggi Cepatlah, adek cepat Cepatlah bangun pagi-pagi Lompat, si katak lompat Lompatlah tinggi-tinggi Cepatlah, adek cepat Cepatlah bangun pagi-pagi Kalau adek malas lagi Malas bangun pagi La-la la-la la-la la La-la la-la la-la la Nanti kita rugi Lompat, si katak lompat Lompat tepi perigi Cepatlah, adek cepat Cepatlah pergi mengaji Lompat, si katak lompat Lompat tepi perigi Cepatlah, adek cepat Cepatlah pergi mengaji Kalau kita rajin usaha Tentu kita berjaya La-la la-la la-la la La-la la-la la-la la Hidup aman bahagia Kalau adek tidak malas Rajin tiap hari La-la la-la la-la la La-la la-la la-la la Tentu usaha jaya Lompat, si katak lompat Lompat di tepi paya Cepatlah, adek cepat Cepatlah pergi belajar Lompat, si katak lompat Lompat di tepi paya Cepatlah, adek cepat Cepatlah pergi belajar

hi saya da 38 week , normal x kalo bby kurang bergerak and gerakan x kuat sangtt sperti dulu

4y ago

Antara salah satu kerisauan saya yg terbesar ketika 3rd trimester adalah berkaitan pergerakan baby dlm rahim. Saya akn pantau fkc baby dgn teliti. Kalau memang kurang bergerak saya tak teragak-agak ke hosp. Jgn ikut ckp org yg baby kurang gerak adalah perkara biasa. Sis pergi je hosp kalau risau.

cepatlah adik cepat #tapxbisou

marilah bangun pagi pagi.

lompatla tinggi2😀

Cepat lah adik cepat

Cepatlah adik cepat

cepatlah adik cepat

Cepatlah adik cepat

cepatlah adik.cepat