macammana cr nk atasi hb agar tdk menurn

Salm,sy n selalu klu mengandung msti mslh hb yg krng memuaskn,dua thn lps sy lhrkn bby 32mnggu sbb hb menurun mendadak.jd sy nk thu cr nk atasinya,ok trm ksh

7 Balas

Maybe puan boleh try makanan makanan yang elok untuk tambah darah.. Dan make sure makan ubat tu kena betul.. Macam saya awal awal dulu makan ubat tak betul so setiap kali checkup memang hb asyik turun je

Kena atur diet yang betul, utamkan mknan yg boleh support HB naik. Vitamin mkn dgn betul, tido pun kena cukup .

Hb trun smpai berapa tu yg kena bsalin awl tu...kena jaga mkn jugak...lps tu cara mkn ubt pon kena btl

makan jambu batu, sayur bayam & hati ayam . mesti hb akan naik 😉

Moga dpt membantu puan..Semoga kandungan baik2 saja☺

Hb trun ke brapa sis?

Ok