Trm 3..10.9

Mommy ² nk tnya..trim 3..hb dia org nk brpe ya...sy chekup mggu lps hb yg dkt jri 10.5...dia kta low..pstu amik drh hb 10.9...ok ke x 10.9 tu....doc xde ckp pape..ok ke ek...sllu sy hb 11 ke atas..msk trim 3 je trun lak

4 Balas

Bacaan hb lain lain ikut trimester ke? Saya baru tahu😅 sebab kk saya mmg nak atas 11 saja. Dari buka buku sampai skrg 3rd trimester mmg kena ulang alik kk tiap 2 minggu sekali sbb hb bawah 11 (10 something). Ubat pun dah banyak kali tukar tapi sama juga.

1y ago

tulah lain²

Klo kk dia nk 11.5 keatas. Klo 11 masih ok la tp kne dtg 2mgu sekali cek drh

sy pn msuk trim3 32w tetiba hb low.. dr 11 trun 9.5 😅 xtahu nk kata ape

1y ago

hihi kena mkn jmbu batu la ngan bayam...sedap tp mls nk membelinya

harap membantu

1y ago

tq...ok la ye..