ubat luka jahitan

Sallam ibu2 sekalian saya dalam pantang 6 hari,luka jahitan agak terok dan byk jahitan,apa ek ubat boleh bagi cepat kering luka jahitan ni,dah selalu angin kan dan cuci air garam,tapi masih merah dan perih .jalan pun masih sakit

1 Balas

Kalau sy sis guna detol..letak sikit dgn air suam gitu..sekejap jak ok😊

5mo ago

Sy bersalin normal.. Klu letak dettol ni lepas sapu kena basuh balik @ biarkan je? Bolee ke sapu banyak kali?