Period tak datang 5hari

A$salamualaikum mommy² semua...ini sekadar pertanyaan sebab benda nie selalu bermain kat kepala saya...pernah tak mommy² lewat period dlm anggaran 5hari, and selepas tu keluar darah fresh...bukan darah mcm darah period... Kalau ada bagi tahu ye...and tindakan after keluar darah fresh tu

1 Balas

sy tak pernah lewat period.. tp sy period terlebih hari keluar darah fresh (istihadoh) sbb saya makan jamu ikut kawan. lps tu, bila sy x makan, berhenti dah darah tu. Taubat tak nak makan jamu. 😬 Bg sy klu keluar darah fresh, sesuatu tak kena tu, baik jumpa doc tanyam

3y ago

Moga baik2 tanpa mudarat utk awak ye