CD20 ada coklat discharge

Hai, saya sekarang CD 20 and ada keluar coklat. Period ke darah penempelan? First time berlaku, saya ingatkan period. Jadi saya pun tak solat. Jadi macam mana ye? Period ke darah penempelan? Sebab darah tu tak bau macam darah period pun

2 Balas

jika darah keluar ckup masa 24jam baru dikira period sis. jd mcm sis cd20 bukan fasa haid kalau keluar skejap je kne qada solat tu semula ye. n cuba sis buat upt..mne tau ada rezeki..

delay period dah ke?