Lewat period

Saya lewat period 1bln lebih hmpir nk msuk 2bln, lepastu saya period tpi kejap jea dlm 4hari mcm tu sebb darah keluar bkn mcm spotting tu die keluar bnyk mcm darah period cuma kejap biasanya saya klau period dlm 8 hari bru hbis. Sbelum nie klau lewat period pun dlm 1-2 mnggu jea. Ade tak sesapa yg pnh lewat period lepas tu die period mcm biasa, lps hbis period die pregnant ?

2 Balas

Buat la upt. Terjawab soalan sis tu nanti. Semoga ada rezeki sis

tak tau