salam..tolong doa kn sye untk mudah bersalin di usia kandungan 36minggu 4hari..due 26.6.2020..jalan dh bukak 3cm..

47 Balas

Amiin sis..moga dipermudahkan..sy due 6hb ni belum ade tande2 nk bersalin lg..doakan sy juga sis..moga kita sama2 dipermudahkan bersalin.

Baru Hari tu komen post sis, la ni dah tgk post baru... Sa doakan smga segala urusan sis dipermudahkan... Minta senang la lahirkan baby ye...

4y ago

terima kaseh

Tarikh sma dgn sy2 tanda2 semua ad belum ad ketuban pecah dgn darah je,,,, semoga urusa sis dipermudahkan doakan sy juga ye sis

4y ago

sakit main2 wt megeras bawah perut

Aminn.. Semoga dipermudahkn semua nyer.. Perbnyakn zikir nabi yunus yer..

Ehh due date sama la..inshaallah aminn bleh abis pntang awal tu😘😍🥰

Inshaallah, semoga allah swt permudahkan urusan sis yea

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin hendakNYA ♥️

Insyaallah...moga di permudahkan urusan awk nanti...aamiin

Semoga dpermudahkan..sy pun due same awk..xde tanda2 lg ni

In Shaa Allah dipermudahkan..bykkan baca doa nabi yunus..