Alhamdulillah

Ade dkt hospital dh kne masuk wad baru buka 3cm doa kn sya dipermudahkan bersalin ye

Alhamdulillah
56 Balas

Alhamdulillah sya dh selamat bersalin pgi td.. terima kasih yg doa kn sya semoga ibu2 yg nk bersalin nti dipermudahkan segalanya aamiinmm

4y ago

hosptl mn sis..share sikit sop hosptl sis

Dekat Hospital Mana Ni . Maaf Bertanya 😅 Btw Semoga Selamat Melahirkan Ya. Zikir Dalam Hati Banyak2 Untuk Permudahkan Waktu Bersalin Nanti.

4y ago

Alhamdulillah dh bersalin pgi td.. hospital permaisuri bainun

Alhamdulillah.. Semoga bersalin dengan selamat dan semuanya dipermudahkan ya.. 💕

semoga dipermudhkan segala urusan sis dan smoga sis dgn baby selamat

amin , semoga awak dipermudahkan dan kurang rasa sakit bersalin ❤️

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻

4y ago

You're welcome ☺️

Semoga dipermudahkan semuanya urusan bersalin..

Mcm hosp permaisuri bainun , semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

suami bole masuk ke ?

Semoga Allah mudahkan urusan awak, selamat baby dan ibu

bpe week tu sis..?moge dipermudahkan segala urusan ..Aamiin..

4y ago

Alhamdullilah..boy or girl...slmat brpntang ye sis