Buku pink

Hai. Nk tnye sikit. Klau mcm sye baru first time pregnant. Dh 4 or 5 week kot. Dh bole bukak buku pink ke? Or tunggu lama sikit? Sye nk kn kepastian. Bole tolong ke? Suggestkn.

2 Balas

Kan refer kk tmpt sis... Klu kk kat tmpat saya kna tggu 8week bru blh buka.... Tp sbaiknya sis refer klinik swasta dlu utk scan kandungan utk elakkan kandungan luar rahim... Ni nasihat saya je utk elak kmungkinan yg blaku spt yg saya pnah alami pd kandungan ptama saya sblm ni n utk pastikan rahim sis shat... Saya sblm ni kandungan luar rahim dan tpksa buang 1 felopian tube saya sb. Kandungan luar rahim n da pcah. Sdeh sgt bila kna mcm tu.. Da hilang baby saya n kna buang Fallopian tube sblh kiri... Alhamdulillah skrg saya da mgandung utk kandungan k2.. Doakan kandungan saya shat2 ye

4y ago

Owh terima kasih. Baekla sis. Insyallah semoga sis dan kandungan sehat selalu yee

Sy buat kt klinik desa, 4weeks dh bleh buat..