Tunggu Masa.

Air ada bocor sikit, bleeding pun dah tunggu pintu bukak lebih. Now dah 3cm tunggu 6jam pun still 3cm. Minta mommy2 semua Doa kan semoga dipermudahkan dan pintu cepat buka. ❤❤❤❤ Aaminn. #firstbaby

Tunggu Masa.
3 Balas

sya ank first doc induce bg ubat 3 kli.. kli 3 bru rsa sakit and bersalin...mksdnya kna pksa sbb bahaya klo bleending ni ketuban dh pecah spttnya kna pksa ja bersalin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye mommy. Semoga semuanya selamat dan berjalan lancar. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Terima kasih ❤❤❤

🤲