uri kt bawah

Salam...sy nk tnya dekt ibu2 yg berpengalaman...pegi scan 30w dkt kk...doktor kta uri sy dkat bwah cma xsepenuh lg?...boleh tak bg cadangan macam mana nak naikan uri?..sy dh cba sjud lama msa solat...tp xtahan?...sbb kaki dh sembab xboleh berlipat lama...?

2 Balas

Mcm sy ritu uri bwh juge..bersalin pd mnggu ke 34.. sblm operation doc akn pusing bby buat ecv btlkn kedudukn bby pd tmpt spttnye..kmdian br operate.. pape pn jika alami uri bwh ni..sis kne byk berehat..kurangkn berjln..jgn angkt berat2 k... Brdri lm pn xblh..tkut nti bleeding

4y ago

Tq ats nsihat sis

Sis cuba sandarkan kaki kt dinding mcm bentuk L buat waktu subuh n lps isyak dlm 10 minit sambil pujuk baby tolak uri ke atas..

4y ago

Tq ats nasihat sis