baby sonsang uri dekat bawah

Nk tye,bru ni scan 28weeks...baby sonsang n uri dekat bwah...normal ke???dktor siap bg surat lg refer pakar takut uri hlg laluan pintu rahim...bru ni g scan jantina baby scan 5d cek air ketuban n uri semua ok.nmpk uri dh kt tgh2..uri dh naik..klmarin g cek 7bln uri dekt bwah doktr ckp.....normal ke mummy2 semua..mse scan 5d tu memg dktr akn ckp baby akn berubah2 lg..yg sy risaukn uri tu...hrp2 dia naikla...

3 Balas

Sy kecewa sgt2 sis...Ari to sy ada bloody teruk..doc scan baby semua okey then uri pn okey...dia srh sy balik...masa to bby 36week...selepas to bby 37week ada lg darah teruk sy pergi hosp benda yg sma dia org cakap..terpksa dia org buru sy srh balik..then 12/2/2023 37week 6hari sy berdrh teruk dgn pech ketuban...cek2 semua okey pembukaan 2cm..pada hari keesokan pmbukaan juga msih 2cm..bila dtg doc paling lama dkt hosp to.di cek betul uri dh kebawah betul²...terpksa czer...doc ni pn marah lah doc yg baru kat situ..sbb x cek betul2 pada permulaan sy dtg ke hosp...so sy czer bius penuh..13/2 petng...bby selamat...cuma sy germ dgn doc yg x cek betul2...anak kdua ni terpksa czer..yg pertma bsalin normal

Hritu sy scan pon doc ckp uri ade turun skit..after 30 week die akn check blik sbb uri tu bly naek blik lgpon rahim kita xhbis kembang lg cmtu...

Jangan stres2..harap dia naik balik.doa la..