Waktu sesuai cek upt utk period yg x teratur

Asaalamualaikum,period sy tiap bulan dtg,cuma tarikh x tetap.kadang lambat,kadang cpt,jd waktu bila ye sesuai utk cek upt utk period yg x teratur..sepatutnya hri ni sy da period sbb bulan lepas period sy 17.12...tolong sy please

5 Balas

Saya pun period cycle average 40 hari. Tp kadang2 lebih 40 hari. Kadang2 kurang. Sy install apps tracker dan cek selepas seminggu lambat period mengikut estimated tarikh apps tu.

Sy pun period x teratur. Sy cek upt 2 hari setelah lepas tarikh period. Tp upt samar2. Then try lg 2 hari lepas tu. Naik double line terang. Tp due date mmg lari lebih seminggu

3y ago

Cek lg lepas 2 hari. Nnt upt jd makin terang sbb hormon hcg semakin bertambah dlam badan

waktu subur iaitu pada hari k8-12,Lps 2hri bru bole cek upt...xpyh tggu sbulan period..yg pntg tahu waktu kesuburan ibu2

Last period sis tu bila?klu 3/1,3/2 sia check je la.klu dh ckup sbulan xperiod

Period tak teratur yg macam mana? 1 cycle selalu berapa hari?

3y ago

simtom lebih kurang mcm pregnant kan..tu komfius..hmmm