Waktu Yg Sesuai Untuk Cek UPT

Bila ye masa yang sesuai untuk cek UPT ? Sy cek tghari tadi , negatif ? . ke kena cek pagi² . da 14 hari period delay .

10 Balas

Sy cek dulu.. Sewaktu 5hri lewat period.. Tu pun sebab breast rasa sakit n bengkak drpd biase.. Lepastu ada spotted darah cklat y keluar.. First cm xnk berharap.. Sbb sblum ni duk cek asyik Kecewa... Tp hr tu, rezeki la.. Alhamdulillah.. Rezeki Allah y izinkan

Kne guna air kencing pertama sis..pagi lpas bagun tido.. kencing sikit lpas tu tahan sekejap, baru tadah air kencing tu.. baru cek upt

Tunggu ja sis. Selagi tak dtg haid jgn angkat brg berat n jga kesihatan. Sbab kdang2 ada yg lmbt positif upt sedangkan prgnant.

4y ago

Moga moga rezeki menyebelahi faa kalini. Faa pun dh 6hari lewat. Firstime ni.. baru kawin 6bulan. Sblum dn selepas kawin elok je period teratur.. cuma sangkut bulan 3 ni belum lg period.... patutnya dh period skrg...

tidak kira petang ka pagi klo ko betul2 ngandung, positif la tu... tp klo nak tahu awal cek pagi2 la

Hi sis saya ada baca waktu Yang paling sesuai air kncg Pertama Kita bangun pagi untuk Check . 😬

Sis check masa bangun tido awal pg. Masa tu kandungan hcg tinggi dlm urin

Saya cek je waktu malam sis. Hehe

cek waktu pagi sis..

Dah boleh check dah

Pgi