hospital selayang

Salam..Sapa Ada pengalaman bersalin di hospital selayang.layanan daan suasana ok Tak? wad bersalin macam Mana ye? Terbuka atau setiap wad Ada bilik Dan 4 katil setiap Satu bilik.terimakasih

2 Balas

Sy bersalin situ. So far okay je, stay 1 mlm, esok discharge dah.. Jdnya, berbaloi jgk dduk wad biasa2 pun, 6 katil.. Nurse sentiasa dtg pantau, tgk ibu n bby.. Dorg selalu tukarkan cadar klu basah or berdarah2 ke.. Tapi suami xblh teman dlm wad ni, so nak free hair pun xde mslh 😁

5y ago

Ye ke.ok la kalau layanan best.saya dulu dekat hospital tut,Masa contraction kluar darah banyak.abis basah cadar.mintak cadar kt nurse nak tukar sendiri tapi xkena layan.last2,alas guna Kain batik je.