Hospital Selayang atau Sg Buloh?

Rumah saya berada diantara dua² hospital ni. Ada x y ada pengalaman bersalin di sg buloh atau selayang. Mana lagi better ye? Dari segi parking rasanya sg buloh lg ok kot. Tp dari segi keselesaan wad mana lagi ok ye?

4 Balas

Sg buloh ms sy pergi dulu 2018 selalu adanproblem takde katil..duduk atas kerusi smpai nk beranak dh. Sy ms tu mmg nk ke selayang tapi last2 sy ke ampang walaupun sy duduk damansara. Sy ke ampang bkn sbb xnk selayang tau tp sbb sy pernah bersalin ampang sebelum tu

9mo ago

Xde katil y risau ni. Selayang pun pernah p kecemasan dia je. Wad dia x pasti

Sejujurnya dua2 xselesa. Nak selesa hosp gov ni kalau boleh balik beranak dekat kg. Kalau sis ada kg better beranak dekat kg. Hospital X padat sgt2 macam kat bandar ni. Dapat katil pun senang.

9mo ago

X dapat nak bersalin kat kg sbb dh ada 2 anak y bersekolah. Pantang pun kat sini je kalini. Bersalin ke3 ni elektif czer.

Saya pernah warded PAC both sg buloh dengan selayang. Dan sy prefer sg buloh. Dua2 hospital pack dan kurang selesa. Tapi sg buloh better

9mo ago

Tq sis share pengalaman. Bantu sy buat pilihan terbaik. Nak bersalin selesa kat private hospital mcm mahal sngt lak sbb sy bakal czer ke3

saya tadi pergi pac hosp selayang. tak ramai patient pun. waktu menunggu pun xde la lama sgt

9mo ago

Selayang pun ok ye sis? X tau la mana rezeki baby lahir nnti. haha