Bakal bersalin Feb2021

Siapa dekat sini baru bersalin dekat hospital selayang?? Nak tanya : 1) suami boleh hantar barang dekat wad tak atau oun pass dekat guard?? 2) lama tak tunggu katil ?? #1stimemom #34weeks

6 Balas

depend, sometimes lama sometimes kjp. tp kelas 3 lama sikit berbanding kelas 2 or 1. saya bersalin sep 2020 suami boleh pass brg dekat guard shj. bila nak discharge husb g bayar bil dulu baru boleh masuk wad ambil isteri baby n brg². skg xpasti bila kes covid dh tggi ni

thank you pada yang reply 😊 Alhamdulillah saya dah selamat bersalin 4 Feb dekat hospital selayang . Masa tunggu katil untuk kelas 3 tu lama sebab ramai & suami boleh pass barang dekat guard. kalau uri, suami boleh naik sekejap ambil dekat ward .

saya pun tngah cari pengalamn orang brsalin selayang or shah alam 😅

up