19weeks Salam...nk ty nk masuk 19 weeks mmg akn ada rase berdenyut2 kt bwh perut eaaa

Salam...nk ty nk masuk 19 weeks mmg akn ada rase berdenyut2 kt bwh perut eaaa

2 Balas

ye.betul lah tu. dulu saya pun mcm tu juga.. tahniah sis. jaga kesihatan. byk minum air. minum susu. jgn buat keje berat2. jgn aktif berjalan jauh klu kandungan masih baru.

Yes, mula2 berdenyut2.. lama2 nampak dah baby kick, mcm ombak2 sikit