masuk 33 weeks ni perut kerap mengeras mcm sengugut pain.. celah kelangkang sakit berdenyut2

Assalam , masuk 33 weeks ni perut kerap mengeras mcm sengugut pain.. celah kelangkang sakit. Normal ke. Mlm tk boleh tidur. Klu terbangun dari tidur mmg sakit kt celah kelangkang

9 Balas

sama dengan saya sekarag mnggu 34 ..sakit merata 1 bdan tmbh2 bru lepas eksiden ..pergerakan terbatas sbb skit bdn yg teramat ..naseb baby alhamdulillah ok cuma maknya kena operation lutut belah kanan 13 jarum 😰hrap cpt smbuh dan dipermudahkan urusan bersalin nanti ..Amin 🤲

10mo ago

Aminn ..terima kasih 😊

Alahaii seksa rasany,.. sy da 34 week ni ..sama persis ngn sis2 rasa smua .. nk bjln pon cm xlarat pusing2 pon sakit yakmattt xsbrny nk bersalin .. wlpon sbbrny tkot seram ..smoga kita dpermudahkn proses bersalin kelak aminn😊

sama la saya 34w.. sakit celah² paha..perut mengeras..kalo baring ok sikit tp nk bgn tu sakit lain mcm..nk pusing² time tido pn sakit.. kdg terasa nk g hospital..tp bila baca post² ada yg kata normal je sakit gitu..

Sama dgn saya perut megeras tapi sekejap sekejap jee, sakit celah kangkang setakat ni mmg takde lagi lah. Cuma saya perasan tetek sebelah kanan macam denyut2 pulak😂 taktahu sebab ape

2w ago

tetek berdenyut tu sebab nk ada susu...Sye pun gitu kdg² dua² belah ...sakit pun ade

Iyaa, saya yg 34 weeks ni, semua bahagian sakit 🤣. Pinggang, celah kangkang, betis, dengan kembung perut dan muntah. Memang tak larat. Salah makan, confirm sakit badan, sakit kepala.

10mo ago

sama lah. kita 35week. berat segala. mengah, makan lebih nak muntah. kaki pinggang semua sakit. Alhamdulilah, baby semakin membesar, sihat. Maybe semakin menurun. Tak lama dah. Insya Allah. dipermudah semua urusan mommies di sini. Aaminn. 🥰

Sy pn 33 weeks.. sakit celah kang2 jgk esp lepas bgn dr dduk nk jalan tu and time nk pusing time tdo.. nurse ckp normal je sb baby makin berat n pressure kt ctu

10mo ago

Ye sis semoge ibu2 semua kuat.. bpe weeks je lg ni.. hehe..

saya baru 22 weeks dh rasa hm seksa nya klau bru lepas kencing cangkung tu nk bangun hurh sakitnyaa nk kne bongkok dulu🫠

sama sis..klu nak bangun sakit sangat kat bahagian bawah tu .Bila nak berdiri mesti topang perut ngilu jak rasa

10mo ago

oo sama lah kita sis . semoge ibu2 terus kuat utk trimester yg terakhir ni

saya 32 mggu... kerap mengeras.... saya minum air sejuk baby gerak tuh pun slow... kurang sikit kerasnya...