Tanda awal pregnant

Salam momies..sebelum momies semua detect pregnant ada rasa berdenyut2 tak dkt bwh perut? Kalau ada momies semua rase time bila ye? 2minggu sebelum haid seterusnya dtg ke or mcm mane? Nk mintak momies share pngalaman..

1 Balas

lambat period 2 hari terus cek upt 2x sbb nk confirm.. then result double line.. lepas 3 hari tu rasa mcm x slesa.. cramp ade sakit ade mcm snggugut ade.. try prgi scan.. dkter kata normal.. dkter siap explain anatomy lagi bagi paham.. 😊