Baby Bump

Salam...nk tanye la..sy prgnant dh masuk 2 bulan...tp perut sy dh kembung mcm 3 ke 4 bulan mcm tu ??..normal ke @ sy yg over buncit ??..suami pun tgur sbb nampak kandungan mcm dh bsar...tgah prggy ank yg ke 3...nak kata bdan sy berisi sgt pun x, kurus sgt pun x....yg sdang2 saje...mhon pencerahan ye..??

3 Balas

Yes same sy pon Bru masuk 11 minggu . prgnt ank no3 tpi dh nmpak perut . setiap kali anta ank yg sulung pg sekolah ada org tegur "dh ada isi ke" . kita pon tersipu2 nk jwb .

Mngkin sb dh pernah preggy jdi perut pon cpt nmpk..Jgn risau

5y ago

Ye ke sis? Ada jgk yg ckp mcm tu...kesan dh pernah mengandung sblm2 nie..kulit perut dh menebal katenye...hahahaha 😅

btl..jenis kulit jgk rsenya..kwn sy ank dah 10,tp kecik je perut time mgndg..