confius

Salam..nk tanya sape yang pernah kuar darah tapi xberketul n pergi check doc kata thretened miscariage ? Saya pernah dan se kali dah berlaku n trus g emergency , masa tu kndungan 10mnggu dan doc scan tp alhamdulillah janin selamat . Sape pernah mcm saya? Tp y kli kdua ni baru hari ni tp xpergi lagi klinik sebab darah stop dah bkn kuar non stop . Klau korang pergi lagi tak hspital?

1 Balas

Sy pernah mse preggy ank no2 drah kluar byk giler berketul2 then g klinik doc ckp bby da gugur doc suh refee spital, g spital doc ckp baby ade tp suspect luar rahim, doc suh tggu lg 2 weeks dtg o&g scan Alhamdulillah baby elok ade duk dlm rahim. Then ank no3 ade spotting drah doc kate miscarriage mse tu bru 4w.. doc suh dtg lg 2weeka scan Alhamdulillah baby ade sihat walafiat.