HARI ISNIN ARITU KUAR DARAH SIKIT, HARI INI KUAR LENDIR COKLAT CAIR

Saya dah check ke klinik tapi Dr kata Jalan xbukak lagi, baby pun sihat je sekarang saya dah 35w.... Sapa pernh jadi macam saya ye. Walaupun dh masuk kali ke4 bersalin tapi sakit tu xsama.. Tp Dr kata klau kuar lg kena pergi LB trus, btw nie czer kli 3

1 Balas

Sy hari tu Pon keluar lendir coklat cair. bila check baru 1cm. sehari Dua je keluar then stop. lepas seminggu baru ada sakit contraction. pegi hosp dah bukak 4cm.