line dekat perut

Salam..nak tnya betul ke kalau line hitam dekat perut dari bawah pusat sampai dada petanda baby boy?tapi sy dah 2x scan doc ckap baby girl..ade ke yg line dr bawah pusat sampai dada dapat baby girl?tqq

9 Balas

tak betul. mitossssssss. tolong jgn jd tukang tilik moden 🤭 syukur je boy or girl yg Allah bg huni rahim awk. takda tanda special pun utk boy or girl, scan saja yg 99% tepat.

sama lah sis. sy anak ketiga line dekat perut pekat, scan bb girl insyaAllah. tkde kena mengena line dgn jantina 😅

Hari tu pernah baca dkt google Tnda line mksudnya kurang acid folic Saya tk psti sbb lama dh baca , sis boleh try google

4y ago

Sy pun pernah baca jgk..

sya 4 ank semua ada line kat perut ngandung lelaki atau ppuan semua ada so tak boleh percaya

tahyul 🤦‍♀️ jangan benci baby tu kalau keluar perempuan pulak nnti ye 🤣🤣🤣

mitos je sis.. tgu smpai bby lhir ..hehe

xbetul tu awk

mitos tu sis

Mitos je tu