Spotting -Darah

Salam..hi..nak tanya..Period 30/6-6/7/21 (x regular)..Hr ni 14/7 ada keluar mcm ni..knp ye? Dinding rahim luka ke?..opk -ve..perut ni mcm bedenyut²😌..ada yg pernah jadi mcm ni?

Spotting -Darah
4 Balas

Hi Puan. Mohon edit post ini semula dengan menanda pilihan yang disediakan (NSFW - pilihan ini akan mengaburkan gambar yang dimuat naik) bagi menjaga sensitivi pengguna aplikasi TAP yang lain. Terima kasih.

puan dah cuba test upt?

3y ago

mungkin nk dtg period kot. apa2 pun rujuk doc. nnti doc boleh check

nsfw please

nsfw la