luka bersalin

salam hai ibu2 sy nak tnye sy da hbs pantang 40 hr luka bersalin da elok tibe2 dekat luka bersalin jadi berlubang dan jadi kemrahan mcm luke blom kering semula knp ye adekah krne sy xjage pemakanan sy ,nk ke klinik cucuk anak 2bulan 27hb ni ,takot nak keluar rumah musim2 mcm ni ade x momy mcm ni knp ye

3 Balas

Salam sis.. nak tanya lepas luka nampak kemerahan semula, apa jadi lepastu ? Kena buat apa ? Pergi klinik dorang cakap apa ? Harap saya dapat jawapan sebab saya dalam situasi yg sama… jahitan mula-mula dah nampak bercantum sekali tiba tiba nampak macam terbuka semula and pedih bila kencing and kena air 😢

Sy pun sama 😭😭 sis ada cek dgn doc?? Kena jahit balik ke??

3y ago

check tak lagi? dr cakap apa? sy pun sama ni

B:skin normal kewh