Dilema dalam diriku🥴

Salam...mommy²...sy dalam dilema nie...period last sy 7/8/23 (3 hr je ada darah)...lepas tu,sampai sekarang period xdtg² lg..lepas tu saya saja la bli pregnant test,tup tup² double line...maslah sekarang nie,saya baru lepas bersalin ank kedua tahun lepas...sekarang umur nye baru 11 bulan...JANGAN LA KECAM...SAJA NK TNY PENDAPAT...

20 Balas

xpe puan .kite geng.haha.cuma anka saya dah setahun 8 bulan😬😅 kalau bersalin normal puan x perlu risau ..kalau ceaser mcm saya kene refer dr pakar better ..

Bulan lepas ke tahun lepas? Sebab 11 bulan kan. Ok je. Call kk berdekatan untuk set appointment buka buku pink. Take care mommy

X fhm sy, kenapa x buang luar klu xnk mengandung? Sy tnya je jgn kecam. Btul2 nk tahu.. sbb sy buang luar mmg x pregnant

8mo ago

betul betul .. Sama Soalan Sy nak Tny

dia yg x plan main main .. sekarang Tny org pulak😂U kena Tny diri sendiri Dan suami you .. bukan Tny kat Sini

sy xsngka leh sangkut sbb nk dptkn anak kedua hr tu pn amik masa...kli nie senang lak sangkutnye...

itu bukan masalah. Rezki. Adjust penerimaan puan dan persediaan diri menghadapinya.

Ok lh tu sis 11 bulan,sy ank bru 6 bulan dh pregnant balik😂😂😂😂

so kena jaga la kandungan baru tu.. macam mana apa lg dah mengandung

u dont have any choices.... do you?

ambik perancang x dear?

8mo ago

Mslh yg awk sndiri cari..dh x ambil prncang kn..trime jew lh sis…..