normal atau czer

salam..mommy2 disini..lau diberi pilihan better normal atau czer

33 Balas

Saye emegency czer 🤪Da try push 2kali dalam bilik 0T lagiiii mase otw nak czer ...doctor da bg cuba lagi , apa kan dayeee da 7cm tapi kepala baby jauh lg..mase teran tu tgn doctor kat dalam miss v .. 🥵 Alhamdulillah even mase hamil morning sickness , appediks and cyst. Lega sangat masa lahir kan seketul baby comel ni Allah tarik rasa sakitttttt after abis bius ! boleh renyah2 hehe dalam ward 3 hariii tak sakit tmpt czer ! sampai lah dalam pantang hehe tak pantang sangat .. Alhamdulillah syukur sangatttt . Hari ke 22 pantang. Baby first ..

4y ago

Wah congrate sbb puan normal .. hehe saya xbole dah try 3x .. terus czer

masa pregnant nak normal masa bersalin nak czer sebab dah rasa contraction tu kan dah bersalin nak normal 😂 bagi saya, sakit jahit bawah dengan kontraksi, sakit lagi jahit bawah. tapi, sakit kontraksi nih berjam, makin lama makin sakit. sakit dia bukan macam sakit luka, sakit mcm sakit perut keracunan makanan level ape tah, dengan rasa nak terberaknya lagi 🤦‍♀️ menduga keimanan betul sakit kontraksi ni

Sy mmilih norml.. sb dlm pantang senang nk jga.. dgn kedaan xde mak ayh n suami(divorce) moga di permudh kn urusn sy nti insyaa allah.. sy doa sgt2 sy norml mcm sblum2 nie..ape pn sy berserah pd ILAHi.. redha kehendak NYA..☺️

4y ago

Allahuakhbar.. redha ketentuan ilahi.. sy syg ank2 sy.. moga ank yg sy kndung nie fhm kedaan mama nye😔

normal or czer depends yer mommy. Kalau saya biar normal senang nak jaga, dari czer sakit n byk benda nak kena jaga. Jahitan kena make sure bersih n kering, kalau x jaga betul2 blh bernanah.

sy pilih normal sbb sng nk jaga..tp siapala kita nk menidak kan urusan Allah..normal atau ceaser biala dipermudahkan oleh Allah..

normal.. tp tu laa takdirnya sy mlahirkn scara czer

sye memilih normal sbb nt pntang senang nk jaga..

Normal tp takdir 1st kid sy czer

sebaik2nya normal.. cpt baik..

Normal sebab cpt sembuh