normal atau czer

salam..mommy2 disini..lau diberi pilihan better normal atau czer

33 Balas

Saye emegency czer 🤪Da try push 2kali dalam bilik 0T lagiiii mase otw nak czer ...doctor da bg cuba lagi , apa kan dayeee da 7cm tapi kepala baby jauh lg..mase teran tu tgn doctor kat dalam miss v .. 🥵 Alhamdulillah even mase hamil morning sickness , appediks and cyst. Lega sangat masa lahir kan seketul baby comel ni Allah tarik rasa sakitttttt after abis bius ! boleh renyah2 hehe dalam ward 3 hariii tak sakit tmpt czer ! sampai lah dalam pantang hehe tak pantang sangat .. Alhamdulillah syukur sangatttt . Hari ke 22 pantang. Baby first ..

4y ago

Wah congrate sbb puan normal .. hehe saya xbole dah try 3x .. terus czer