normal atau czer

salam..mommy2 disini..lau diberi pilihan better normal atau czer

33 Balas

masa pregnant nak normal masa bersalin nak czer sebab dah rasa contraction tu kan dah bersalin nak normal 😂 bagi saya, sakit jahit bawah dengan kontraksi, sakit lagi jahit bawah. tapi, sakit kontraksi nih berjam, makin lama makin sakit. sakit dia bukan macam sakit luka, sakit mcm sakit perut keracunan makanan level ape tah, dengan rasa nak terberaknya lagi 🤦‍♀️ menduga keimanan betul sakit kontraksi ni