22 Julai 2020

As'salam..maaf bertanya..saya dah 17 hari berpantang..sejak mula berpantang hingga kini, terasa sangat sakit² seluruh badan...ikutkan saya dah 3 hari berurut..dan tambah 1 hari berurut...pun sama gak..kadang kesian kat anak sebab ada masa merungut bila gah rehat, nak bangun duduk menyusu badan² terasa sakit...rasa nak meroyan pun ada tapi still ingat Allah, kekal tenang...dengan luka bersalin kat bawah lagi lambat nak baik...baru 3 hari start makan jamu sebab baby jaundis hari tu...rasa tak kuat pula bila rasa tak cukup rehat , suami pun pjj...harap ada suggestion yang baik² untuk saya...😌

1 Balas

mg Allah pmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin #tapxbisou