Sedih

Dah sebulan luka jahit tak sembuh lagi n stay tak kering lagi . Rasa stress pun ada . Nih baru lepas tengok kat cermin luka yang hujung sekali benang nya dah tetas tapi tak cantum lagi . Patut lah bila berjalan rasa sakit ya amat n bila duduk pun sama sakit . Tak boleh duduk lama2 n jalan lama2 atau berdiri lama sangat . Huhu . Seksanyaa . Dah lah berpantang sendiri .

1 Balas

maaf nak tanya, nurse x dtg rumah check jahitan ke sis seminggu lepas bersalin tu ?

5y ago

Ada datang , katanya jahitan semua okay . Nih dah sebulan , mungkin saya terlalu lasak kot tu yang benang hujung sekali boleh tetas . Baru ada keberanian nak tengok luka sendiri kat cermin 😅 Tapi tu lah , luka tak kering lagi n tak elok lagi nih dah sebulan 😔 Nak jalan pun sakit sbb luka hujung sekali dah terbuka sikit .