Kesan ibu stress kpd baby dlm kndungan

Salamm , sya hamil 25 weeks anak sulong,, sya dbgi cuti spnjng pkp 2 bln dan skg kna sruh trun kja strt awal bln jun hri tu, tapi strt sya dtg kjaa selalu kna marah2 kdg2 kena tengking, sya rasa trtekan, stress dan sedih, ada kesan x kpd baby sya,? Dan perlukah saya truskan berkerja atau berenti saja..?

1 Balas

sis, kalau boleh mse mengandung x elok stress2. sis cbe bincang dgn suami mengenai pilihan terbaik utk keluarga sis. compare pro & cons.