UBAT OH UBAT

Salam..hye..salam lebaran smua mommy2...nk tanya..siapa2 mommy pernah ada or tgh mengalami masalah dlm consume ubat ketika hamil tak? (Ubat tambah darah etc).. kalo mkn muntah..any suggestion yg dpt dikongsi bersama? Or ada cara lain mommy2 buat untk gantikan ubat tambah darah tu.. tanpa menjejaskan hb mommy..terima kasih in advance..❤?

1 Balas

kalau sis nk mkn ubt trsebut..sis kena mkn dgn minum air jus mcm jus oren org etc..in shaa Allah msti blh telan n tidak muntah..mcm sy dlu minum orange juice or.apple juice.marigold yg tulis ada vitamin apa di kotaknya..yg tu juice nya tidak manis tuk dminum dan d amalkan setiap hri