Ubat tambah darah

Kalau hb kita ok nk mkn ubat tambah darah selang seli ok tak ?

2 Balas

Sy pon hb ok . Tp tk pnh skli pon sy tgl ubt.. nurse pernah pesan jgn tgl ubt. Takut nnti hb tk ok. Buat mse skrg ni tk pnh ag tgk ubt . InsyaAllah semua ok

4mo ago

Ohh ok phm . Sis dapat ubt asing2 ke .. mcm sy dapat ubt zincofer tu ..sblm tu nurse tnye jugak nk ubt satu2 ke atau nk ubt 3dlm1 .. sy mintak 3dlm1 tu senang nk mkn tkyh mkn bnyk2 ubt dah.dlm tu ada tambah darah,folic acid,vitamin ..

Tanya doktor. They know best