susu

Salam..hii mommy2..sy skrng tgh hamil 5bln..tgh amalkan minum susu kambing ni..ok ke..ada ke mommy2 minum susu kambing jgk..susu ni best xbau hamis lngsung..org ckp klu kita amalkan minum susu kambing baby nti kuar xde kuning..insyaAllah mudah mudahan..sbb mase hamil ank no 2 dulu sy mmg amalkn susu kmbing jgk tp kndungan dh 7bln time 2..mmg baby kluar xde kuning..ni kndungan ke3 awl2 sy dh amalkn..?

susu
17 Balas

Saya pun amalkan susu kambing jugak sebab orang cakap bagus nanti baby tak da kuning