susu kambing

Nak tnya..sy hamil 8 week dan amalkn minum susu kambing lazz..sesuai ke utk ibu hamil utk minum ssu kambing?

7 Balas

Bolehh je asal kite thu susu tu serasi dgn kita.. Sy mnum susu kambing annur punya, alhmdulillah serasi dgn sy.. Sy mnum awl pregnant jgk laa sbb mcm2 try susu tp xrasa serasi dgn sy.. Alhmdulillah sy 37w2d skrg..

Sy pun minum susu kambing lazz, lepas alahan abis terus start minum susu. Alhamdulillah sampai la 9 bulan. Sedap perisa choco kurma.

Klu saya tak start minum lg susu kambing lg d awal pregnancy takut panas. Amik susu hl & tamar milk saja

sy elakkan awl2 pregnant sbb tkt panas.. dh msk 7bln mcm tu br bleh nk start minum..

boleh je.. bagus amalkan supaya nnt baby tak kena jaundice

Boleh je kalau takde alahan atau rasa panas

Boleh😋