susu

Salam..hii mommy2..sy skrng tgh hamil 5bln..tgh amalkan minum susu kambing ni..ok ke..ada ke mommy2 minum susu kambing jgk..susu ni best xbau hamis lngsung..org ckp klu kita amalkan minum susu kambing baby nti kuar xde kuning..insyaAllah mudah mudahan..sbb mase hamil ank no 2 dulu sy mmg amalkn susu kmbing jgk tp kndungan dh 7bln time 2..mmg baby kluar xde kuning..ni kndungan ke3 awl2 sy dh amalkn..?

susu
17 Balas

Sy pon minum susu kambing dari awal pregnancy. Mula minum hi goat, skrg try susu juna. Dua2 pon ok maybe sbb sy dh biasa minum susu kambing. Jus delima tu ada try minum tp masam. Jadi tak minum dah. Huhu

susu hi goat bagus sis. sy pun nak amalkan nanti. sekarang ni masih lg alahan susu, sebelum pregnant takde alahan susu pun. hopefully cepatlah pulih.

susu kambing. memang bagus saya pun amalkan susu kambing tapi brand lain. kawan saya minum susu hi goat ni tapi ank dia keluar ada eczema..

Sy minum susu enfamama, skrg bru 14 minggu kandungan, boleh ke kalau sy tukar susu enfamama tu kpd susu kambing ni?

Sebelum preg dlu mmg mnum susu kmbing higoat ni, tp lepas preg je trus xboleh nak mnum walaupon xde bau😅..

Darah jenis apa sis ? Kalau b b+ baik x yah minum sbb panas lagi pun risiko anak kuning tinggi .. sekadar share

5y ago

sy pun darah B+ and lactose intolerant..sblm pregy mnum je ape jenis susu serbuk..memang cirit birit..skrg okay sikit..dah xde cirit birit tu.

Saya pun amalkan susu kambing jugak sebab orang cakap bagus nanti baby tak da kuning

Bagus susu kambing...ikut selera masing2 jugak...susu kambing Juna pun bagus jugak

Sya pon minum susu kambing sejak mengandung ade kencing manis tp brand lain

kalau yg ikhtiar hamil boleh tak amalkan minum susu kambing & jus delima x ?

5y ago

Bleh try sis..sbb sy dulu sblum hamil lg mmg amalkn jus delima gulsan nii..