berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

Tgk la ukuran berapa. Sy mmg beli yg besar sng pape2. Yg kecik betul susah nk ikat

4y ago

sy mmg beli saiz beso...tp jnis corak2 gini la...die ckp tkley pakai...nti misi mrah..menung jugak..bile dh beli byk2 die ckp mcm tu.

Klau masa kat LR pakai bedung instant tu boleh ke atau kna pkai jenis biasa?

4y ago

Kalau dah terbeli bawak je. Saya bawak ni tapi nurse kata kalau boleh next time bawak yg biasa.

Wassalam...rse nye bleh je pkai.cuma kalo yg jenis hooded tu depa xgalakkn

4y ago

ooow..ook2...tme ksh sudi reply....sy jnis yg mcm ni pun alhmdulillah la ni....tu yg nk tau blh gne ke x...kwn sy ckp tkley guna..nti misi mrah..

Rasa boleh jer sis..sy pn bli bedung yg mcm ni jugak..bli yg saiz besar

4y ago

tu la sy beli yg saiz beso....sy tnye an seller tu blh ke buat bedung bby..die kte blh....tp kwn sy ckp tk blh...

Boleh je pkai... Baby sy pun pkai yg tu je mse kt hosp.. Jenama sme

4y ago

comelnye lahai..suai an baby2....corak die comel2..kain selsa....

Sy beli kt manjaku je...x tau plk ada kecil ada besar

waalaikumussalam.. aah.. kecik.. dia muat2 je

Bole je pon. Sya guna lh jenis cmni msa sya brsalin.

4y ago

waa..yeke...klo mcm tu..sy guna yg ni ajela...tkyah beli bru lgi...

bedung pakai kain napkin pun boleh kan ?

Boleh je...abaikan je ckp kwn u tu..

4y ago

btul...tme ksh ye sudi reply.....slmt ari rye...